Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1356 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одесская область, ул. 1 Мая, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик

Консерви

Встановлено, що після термообробки гинуть не всі вітаміни, а антиоксидант лікопін, бета-каротин стають ще більш корисними. Ці речовини уповільнюють процеси старіння і знижують ризик розвитку раку. Найбільше їх міститься в моркві, тому корисно їсти консерви з нею. З тієї ж причини рекомендується включати в своє меню консервовані помідори, гарбуз, інші овочі та фрукти жовтогарячого кольору.

Кальцій, магній та інші мінеральні речовини теж зберігаються, а вони необхідні для підтримки здорового метаболізму. Рибні консерви багаті комплексом жирних кислот Омега-3, який важливий для нормального функціонування організму. Користь приносить і те, що такі продукти їдять разом з кісточками. В них багато кальцію. Всього 100 г рибних консервів за вмістом цієї речовини прирівнюються до склянці молока.

За змістом кальцію рибні консерви поступаються лише два продукти — твердому сиру і кунжутним насінням. В цьому плані особливо корисно їсти сардини та іншу рибу жирних сортів, заготовлену в маслі. Важливо вживати такі консерви разом з кістками. В результаті термообробки під високим тиском вони розм'якшуються, тому їх зручно. Також у рибних консервах зберігаються фосфор і калій, а ці мінерали важливі для здоров'я організму.

На відміну від водорозчинних, жиророзчинні вітаміни А, К, Е, D і інші не руйнуються в процесі термічної обробки. Вони зберігаються в продуктах після консервації, в тому числі в рибі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner